Nega obraza

Nega obraza – nega obraza je v Salonu Dotik ena izmed najboljših storitev. Je razvajanje na nivoju, ki vas ne pusti ravnodušne. Zakaj je nega obraza tako posebna? Predstavlja poseben obred, pri katerem je pomembna le stranka in njena maksimalna sprostitev – doživetje. Občutek za čas se ustavi, okolica izgine, za čas nege zunanji svet ne obstaja.

Zakaj je nega obraza tako pomembna?

Koža obraza je najbolj izpostavljeni del telesa. Nanjo vplivajo: sonce, veter, mraz, sneg, dež, suh zrak, umazanija v zraku in na rokah… Zato je njeno čiščenje in vlaženje zelo pomembno. Pomemben pa je tudi piling, ki odstrani odmrlo povrhnjico. Pomembno je globinsko čiščenje, da se pore in lojnice sčisti in lahko normalno funkcionirajo. Pomembna je maska in masaža obraza.

Nega obraza v salonu je zelo pomembna, saj je za ohranitev lepe in zdrave kože. Potrebno poznati njeno delovanje, kaj koža z določenim stanjem potrebuje za nego in kaj jo iritira oz. kaj je razlog, da se stanje poslabšuje in kako to preprečiti. Vsaka sprememba, vsako stanje na koži potrebuje individualno obravnavo in v želji po trajnih rezultatih je sodelovanje med kozmetičarko in stranko nujno. Le tako je možno, da vaša koža preprosto zasije in se vi počutite fantastično. Negovana koža ter hvaležna koža je vedno v trendu.

Aparaturne tehnike, ki se uporabljajo:

  • ultrazvočna spatula odstrani vse nečistoče, odmrle celice, odvečni sebum. Pospeši prekrvavitev. Globinsko čiščenje postane skoraj neboleče. Koža po tem pa je tako mehka
  • derma pen se uporablja pri postopku microneedlinga. Boljšega anti-age tretmaja v salonih ni. Učinkovito se bori tudi z brazgotinami, strijami,….
  • kislinski pilingi pa vas rešijo aken, pigmentnih madežev,…. Koža preprosto zasije
  • visoka frekvenca preprečuje vnetja, kožo dezinficira
  • ultrazvok in radiofrekvenca kožo hranita, vlažita, spodbujata k obnovi,…..

Vse aparature so pri negi nepogrešljive, da se dosega odlične rezultate in sijočo kožo.

salon-dotik-nega-obraza-kamnik