Metamorfna tehnika

Metamorfna tehnika – tehnika pri kateri se zelo nežno masira refleksne cone hrbtenice na stopalih, glavi ter rokah. V coni hrbtenice so shranjeni vsi zapisi dogodkov, ki so se nam dogajali tekom življenja od spočetja naprej. Travmatični dogodki, ki so se nam zasidrali globoko v podzavest (strah, samouničevalne misli, odmaknjenost, obrambni mehanizmi pred ponovno ranjenostjo,…). Pri tej tehniki se praktik v sam proces sproščanja blokad ne vmešava. To pomeni, da klient ne rabi razlagati zakaj je prišel.

Salon-dotik-metamorfna-tehnika

Metamorfna tehnika je posebej priporočljiva za vse tiste, ki so že na poti iskanja, povezovanja s samim sabo in poglabljanja vase. Zaradi svojega globokega delovanja na stare prenatalne vzorce (od spočetja naprej ter še pred tem, ko se duša odloči, da pride na ta svet) prinaša izjemne uvide in razjasnitve.

Preobrazba se dogaja na umskem, čustvenem in fizičnem nivoju ter posamezniku omogoča, da se razvije njegov neskončni potencial. Življenjska sila vsakega posameznika sprošča zastalo energijo, kar se odraža v notranji svobodi in radosti, z novimi modrimi spoznanji in odločitvami. Primerna je za vse – odrasle, otroke in osebe s posebnimi potrebami.