Masaža carobni dotik

Čarobni dotik je masaža, ki je zagotovo še niste doživeli. Vsebuje elemente klasične masaže, vendar pa njen glavni namen ni odpravljanje bolečine temveč popolna relaksacija, popoln odklop. Lahko bi rekla, da je masaža Čarobni dotik masaža duše. Sami si izberete eterično olje, ki vam najbolj ustreza in čarobnost se lahko začne. Masira se dokaj nežno, z občutkom, vmes pa se vas “odpelje” na vaše najljubše mesto, fantazija dobi krila. Občutek, ko vsa napetost v telesu popusti, ko se vaše misli osvobodijo vseh skrbi, obveznosti in natempiranega urnika.
V miru nadaljujete dan, počasi in z užitkom spijete kavo, čaj. Vaši dnevi, ki sledijo bodo drugačni, posebno ob rednih obiskih. Naučili se boste vzeti čas zase in uživati. Tako boste lažje in z manj stresa jadrali skozi življenje.
Zakaj je to tako pomembno?
Zato, ker vsi potrebujemo občasen reset misli, pobeg od vsega kar nas obremenjuje in dnevno pritiska na nas. Ker potrebujemo čas zase, ko lahko brez zavor in skrbi, kaj bo kdo mislil ali rekel, sanjamo svoje sanje, upe ter želje. Le te včasih potrebujejo samo zagon, da se jih ponovno spomnite. Je masaža, ki je posebna, unikatna in je zelo priporočljivo, da se po masaži ne vrnete takoj v vsakodnevno hitenje, temveč si vzamete čas zase.